Thursday, July 31, 2014

ADVANCED JOINT HEALTH
ADVANCED JOINT HEALTH

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.


Adakah anda mengalami sakit sendi, sakit lutut or sakit tulang..?? Sakit sendi ni bukan saje menyerang orang yang dah berumur atau golongan tua sahaja. Yang muda pun ada, bila berat badan berlebihan atau penggunaan sendi yang berlebihan seperti atlet. Bayangkanlah kalau sakit sendi. Nak jalan pun susah, apatah lagi nak buat aktiviti lain.
Apekah kebaikan AJHT :
 1. menyokong keselesaan sendi
 2. membantu kekalkan tulang rawan
 3. memelihara tisu penyambung yang sihat
 4. melancarkan pergerakan harian
 5. sangat berkesan, kesan positif selepas 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal tau)
 6. menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
 7. anti radang semulajadi
 8. dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
 9. memberi kekuatan kepada struktur sendi
 10. bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan, juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen.

ubat sakit sendi

promo jht
Ekstrak Boswellia – Menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan. Jadi Ekstrak Boswellia iaitu gum resin yang mengandungi asid Boswellia AKBA yang pekat (sumber: pokok Boswellia serrate) dapat menyokong keselesaan sendi-sendi anda. Asid Boswellia berfungsi sebagai anti-radang semulajadi dan contohnya, dapat mengatasi radang sendi lutut, sendi bahu dan sebagainya

Ekstrak Jagung – Ekstrak jagung membekalkan sumber pekat glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan pemeliharaan tulang rawan dalam jangka masa panjang. Glukosamina yang dihasilkan oleh tubuh akan semakin berkurang seiring dengan pertambahan usia. Jadi Advanced Joint Health Tablet membantu meningkatkatkan glukosamina dalam tubuh. Ekstrak jagung juga menggalakkan kelenturan, pergerakan bebas yang menjadikan sendi lebih fleksibel. Jadi berita baik bagi penggemar jagung. Anda boleh meneruskan makan jagung kesukaan anda.

Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C – Merupakan nutrien penting dalam membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung yang memberikan kekuatan struktur terhadap sendi. 100% Nilai Harian Vitamin C dalam Advanced Joint Health Tablet (AJHT) disediakan sebagai nutrien penting untuk sintesis kolagen.

Kolagen merupakan salah satu komponen dalam pembentukan tulang rawan dan tisu-tisu penghubung yang lain dalm tubuh. Manakala sebanyak 10% Nilai Harian mineral surih zink, tembaga dan mangan yang terdapat dalam setiap biji kapsul (AJHT) membantu enzim-enzim membina kolagen dan glikosaminoglikan dalam tubuh. Jadi mineral-mineral dan vitamin C memelihara tisu penyambung yang sihat untuk sendiyang kuat dan sihat.
AJHT adalah:
 •         100% berasaskan sayuran
 •        Tiada perasa tiruan, pemanis atau bahan     pengawet
 •       Di hasilkan semulajadi tanpa kandungan dadah.
 •       100% bebas chondroitin
 •     Meningkatkan keselesaan sendi selama 5 hari
Kenapa chondroitin TIADA dalam Shaklee AJHT ?
 •          Kandungan chondroitin akan mengurangkan keberkesanan penyerapan glucosamine
 •         Chondroitin sulfate diekstrak daripada sumber haiwan (lembu) seperti yang terdapat dalam suplimen sendi yang lain di pasaran & berisiko untuk tercemar semasa pemprosesan.
 •          Kesan sampingan yang mungkin berlaku jika sesuatu suplimen sendi mempunyai chondroitin  : ketidakselesaan perut, muntah, rasa loya, gastric, pedih hulu hati, cirit-birit, penyahidratan, sakit perut angin dan sakit tekak.

Shaklee_logo_Green-300x297
Siapa yang memerlukan AJHT?
1) Mereka yg mempunyai masalah sendi tulang
2) Mereka yg mempunyai gaya hidup yg lasak dan aktif
3) Mereka yang sentiasa terlibat dalam proses mengangkat barang2 berat
4) Lelaki dan wanita dewasa yang memerlukan produk 100% semulajadi untuk meningkatkan dan mengekalkan kesihatan sendi mereka.KLIK UNTUK ORDER DAN BAYAR SECARA TALIAN


ATAUAdvanced Joint Health
RM124.00


Harga 


RM99.00Add me FB email: ono780@gmail.com

wassup/sms: 016-5854100- Tini
SID: 1152375

Anda sudah memilih produk shaklee?


CARA ORDER

Sila sms order anda di wassup/no telefon 016-5854100-Tini

Contoh
Pakej set bersalin atau vitamin c dan hantar ke 0165854100

Saya akan mengesahkan order tersebut dan saya akan sms/wassup produk yang dipilih dengan menggunakan harga ahli.

Pembayaran boleh dibuat di CIMB atau Maybank


Artine Modi
7038445692
        KLIK CIMB CLICK

KLIK MAYBAN2U
KLIK MAYBANK2U

Artine Modi
162218369608


Setelah membuat pembayaran di bank sms/wassup detail pembayaran dan maklumat seperti

Contoh:
(Harga Barang) ( barang yang di order) ( Nama Bank) dan hantar kepada 0165854100


saya akan respon secepat yang mungkin setelah membuat pengesahan pembayaran.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...