ORDER & BAYAR SHAKLEE
GUNAKAN MOZILLA UNTUK PAPARAN YANG BAIK UNTUK ESELL

ESELL PEMBELIAN SHAKLEE secara online


.Apa itu eSell?


eSell ialah Ordering Online System yang membolehkan pelanggan Shaklee membeli terus pembelian menerusi online dari laptop, pc atau smartphone. Semua transaksi pembelian hanya sah melalui penggunaan kad kredit atau kad debit. Sangat mudah dan pantas tanpa perlu menghubungi pengedar Shaklee lagi.


Bagaimanakah modus operandi eSell ini?Kita cuma perlu klik di butan ESELL yang dipaparkan . Kita terus klik  option 'Agree' dan button 'Next' untuk prosedur seterusnya.

Kemudian kita akan dapat lihat paparan produk  seperti gambar di bawah. Pastikan kuantiti yang dipilih betul. Setelah memastikan total amount betul, terus klik button 'Checkout'.


Kita mesti mengisi maklumat yang betul pada paparan seperti gambar di bawah. Ini bagi memudahkan proses penghantaran barang dilaksanakan dengan cepat dan tepat. Pastikan alamat penghantaran dan nombor handphone betul. Proses penghantaran mengambil masa 3 hari bekerja melalui Gdex. Sila klik 'Continue' untuk ke paparan seterusnya.

Kita akan dapat melihat di skrin 'Please confirm your order' seperti gambar di bawah. Jika kita telah berpuas hati dengan segala maklumat yang dipamerkan, sila sahkan dengan klik button 'Proceed for Payment'.


Kita boleh membuat pembayaran menggunakan kad kredit atau kad debit. Key in segala maklumat yang dikehendaki seperti gambar di bawah. Kemudian klik button 'Comfirm Payment".


Ooops! Janga lupa untuk klik 'Print Order' seperti gambar di bawah dan simpan untuk perisai kita jika berlaku kesulitan dengan pembelian nanti. Mana nak tahu kan kan...


Macam mana? Senang dan mudah kan? Kini pelanggan Shaklee mempunyai alternatif lain. Anda boleh menggunakan link eSell untuk pembelian produk terus dengan Shaklee tanpa perlu melalui saya. Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...